Het team

De dagelijkse gang van zaken bij Boerderijnummer15 is in handen van professionals die jou goed kunnen begeleiden.

Begeleiders

Wiebe is de technische man met begeleidingskwaliteiten. Hij heeft onder andere als automonteur en afdelingsleider gewerkt. Wiebe stuurt samen met Rudi de klussen in en om de boerderij aan en hij heeft veel ervaring in de watersport.

Margreet biedt onder andere de creatieve en algemene activiteiten aan. Ook zorgt ze voor de tuin- en keuken activiteiten. Daarnaast zet ze samen met jou het traject op. Samen kijken jullie hoe het traject eruit gaat zien, wat je doelen zijn en hoe je daaraan wilt werken. Margreet doet ook de coördinerende taken.

Rudi stuurt samen met Wiebe de klussen in en om de boerderij aan. Samen met jou kijkt Rudi wat het beste bij je past en samen maken jullie er iets moois van.

Als erkend leerbedrijf bieden wij ook stage mogelijkheden. Een stagiair kun je dus ook tegenkomen op de dagbesteding, hij of zij helpt mee met de andere begeleiders met allerlei activiteiten.

IederZijnWerk

Boerderijnummer15 is onderdeel van IederZijnWerk. Het is een mooie combinatie omdat we beide denken in mogelijkheden. Daarnaast heeft de boerderij ruimte genoeg om te werken, leren en beleven. Ook heeft IederZijnWerk vacatures, zodat ook dat door middel van jobcoaching tot de mogelijkheden behoort. Naast Boerderijnummer15 heeft IederZijnWerk met meer dagbestedingen een samenwerkingsverband. Komt je niet uit de regio Súdwest-Fryslân? Kijk dan eens hier voor de mogelijkheden in andere regio’s of neem contact op voor de mogelijkheden bij boerderijnummer15.