Dagbesteding

Wat zou je graag willen? Leren, werken, beleven? Het kan allemaal op de dagbesteding van boerderijnummer15. Er is keuze genoeg in de activiteiten. Zo zijn er dieren om te verzorgen, een (moes)tuin en kas om te tuinieren, klusjes op en rond de boerderij, schilderen, knutselen, koken, bakken of bijvoorbeeld een wandeling maken. Mogelijkheden genoeg en dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Natuurlijk gebeurt dit alles met behulp van vakkundige begeleiding.

Laat zien wat je kunt

Samen kijken we naar wat het beste bij jou past. Waar jij het meeste plezier in hebt, talent voor hebt en waarmee jij het beste uit jezelf kunt halen! De ontwikkelingen kunnen bijvoorbeeld op persoonlijk vlak zijn, nieuwe dingen leren, maar ook werkervaring opdoen of een zinvolle dagbesteding hebben.

Start

Natuurlijk zal het wel even spannend zijn om te beginnen, maar wij weten zeker dat je snel je draai zult vinden en helemaal tevreden zult zijn. We hebben namelijk regelmatig even contact over hoe het met je gaat, of je alles nog leuk vind en wat je wilt.

De dagbesteding bij boerderijnummer15 zorgt voor een zinvolle dagbesteding en structuur in je dag. Daarnaast is er ruim de tijd voor sociaal contact. Verhalen en ervaringen delen is erg belangrijk voor iedereen. En natuurlijk is dat ook erg gezellig. De dagelijkse thee- koffiepauzes en lunchpauze zijn ervoor om gezellig samen te zijn en verhalen te delen. Ook kun je samen een activiteit gaan doen.

Vervoer

Ook hierin kijken we samen naar wat jij kan en wilt. Kun je zelfstandig naar Boerderijnummer15 komen? Dan kan dat. Kun je dit niet? Geen probleem. Wij kunnen je bijvoorbeeld bij het station ophalen of thuis.

Openingstijden

De dagbesteding is er van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur. Welke dagen of dagdelen zou jij hier graag zijn?

Kom ook meedoen!

Je kunt meteen contact opnemen met ons voor de mogelijkheden, of tijdens de openingstijden even langskomen. Wees welkom op Boerderijnummer15 in Nijhuizum.